InnoPharm Gyógyszergyártó Kft.

Az 1×1 Vitamin márkát az InnoPharm Gyógyszergyártó Kft. hívta életre azzal a céllal, hogy könnyen és egyszerűen kezelhető vitaminkészítményeket kínáljon széles körben, elérhető áron.
Az 1×1 Vitamin vitamincsalád tagjai olyan étrend-kiegészítő termékek, amelyek évek óta rendkívül népszerűek Magyarországon, valamint Európa és Ázsia számos országában.

Az InnoPharm termékcsalád olyan gyártói márka, mely jól ismert hatóanyagokat kínál a fogyasztóknak közkedvelt termékformákban (pezsgőtabletta, filmtabletta, szirup). A gyógyszergyári minőségű termékeket kedvező áron kínáljuk, széles disztribúcióban, hogy a vásárlóink számára minél könnyebben beszerezhető legyen.
Termékeink gyártása során törekszünk, hogy megfeleljenek a kor követelményeinek és a fogyasztói elvárásoknak. Így termékeink a lehető legkevesebb adalékanyagot tartalmazzák, nem alkalmazunk mesterséges színezékeket, aromákat. Termékeink túlnyomó többsége tartósítószer-mentes. Amennyiben ennek használata elengedhetetlen, csak olyan termékeket értékesítünk, amelyekben a felhasznált tartósítószerek semmilyen ismert mellékhatással nem rendelkeznek. Hasonlóan járunk el az édesítőszerek esetében is.
Cégünk több nemzetközi gyógyszeripari vállalat számára is gyártat bérgyártásban termékeket.